anhörigriksdagen

Anhörigriksdagen är en exklusiv och unik möjlighet för dig som utställare att under två dagar “digitalt träffa” anhörigkonsulenter, politiker, chefer, forskare och inte minst anhöriga för att visa upp dina produkter och tjänster. Med årets tema ‘Anhörig vid livets slut’ kommer vi också locka ytterligare målgrupper som anställda inom palliativ vård och äldreomsorgen.

För att säkra din monterplats kontaktar du vår bokare Åsa Jansson:
asa@bjornebo.se
011-750 00
070-220 71 11

Vi har i år tre förmånliga digitala monterpaket för företag och större organisationer:

Brons

I det här paketet erbjuder vi dig och din organisation att få med er logga på hemsidan, en kort skriftlig presentation om er verksamhet och en länk till er hemsida under 12 månaders tid.
3 biljetter till Anhörigriksdagen 2020

Investering: 5 000 kr.

 

Silver

Här ingår allt det ovanstående, men dessutom får du möjlighet att marknadsföra och synliggöra din organisation ännu mer genom ett filmklipp (max 5 minuter).
5 biljetter till Anhörigriksdagen 2020

Investering: 10 000 kr.

 

Guld

I guldpaketet ingår allt det ovanstående från brons och silver, men även möjlighet att hålla ett inspelat föredrag (max 30 min) för att dela med er av er expertis, berätta om ert uppdrag / kärnvärden och vision precis som ni hade kunnat göra vid en fysisk utställning eller konvent.
Fast denna gången kan ni nå många fler än de fysiska besökarna som kanske hade hittat fram till just er monter på mässgolvet. Om tekniskt möjligt kan er logga även finnas med som samarbetspartner även på våra andra programpunkter samt på faktura/biljett.

7 biljetter till Anhörigriksdagen 2020

Investering: 15 000kr.

 

 

Ladda ner utställarpaketen i PDF-format här.